GIBARA

SYDNEY

An 800 sqm basement salon which features a 20 seat cutting & colouring area, reception, offices and a flexible studio space. The garage entry allows VIP clients to be chauffeured into the salon. In addition to experiencing a unique level of professional attention to their hair and beauty requirements, it was also essential that clients appreciate a unique spatial experience whilst in the salon.

The main focus of the space is the suspended “hall of mirrors”. The refinement of detail in this area is designed to contrast against the otherwise raw industrial space, which retains a feel of its former use as a garage. Walking between the two arcs of mirrors has a kaleidoscopic effect, as images merge and repeat themselves.

Photography: Sharrin Rees

gibara_pic1
gibara_pic2
gibara_pic3
gibara_pic4

<                PROJECTS                >